Facebook szolgáltatásaink

Facebook hirdetések, kampánymenedzsment

A Facebook magyarországi reklámértékesítési jogát cégünk szervezte az Est Média Grouphoz 2009-ben és két éven keresztül elláttuk az e területhez kapcsolódó üzletfejlesztési és napi feladatokat egyaránt. A piac liberalizációja után is kiemelten fontos üzleti területünk az online marketing, a Facebook lehetőségeinek szakavatott és naprakész ismerői vagyunk.

Az elmúlt évek során több tízmillió forintnyi hirdetést vásároltunk a Facebook csatornáin.

Kampánymenedzsment szolgáltatásainkat igénybe vette már a Sziget, a Heineken Hungária, a Pro Video Film, a Francia Intézet és még sokan mások.

Oldalüzemeltetés, tartalomgyártás

Tanácsadás és napi oldalüzemeltetés szolgáltatásunkat több csomagban kínáljuk kis- és középvállalkozások és nagy márkák részére is.

Lájkvadászat helyett a következetes márkaépítésben, a hatékony kommunikációban hiszünk. A tartalmak kialakításakor odafigyelünk arra, hogy párbeszédet alakítsunk ki a rajongókkal, aktív, kötődő felhasználói bázist építsünk.

Többéves tapasztalatunk van induló oldalak létrehozásában és felfuttatásában ugyanúgy, mint többtíz- és százezres rajongói bázissal bíró oldalak üzemeltetésében. Tartalom- és moderálás szolgáltatásainkat igénybe vette már a Heineken Hungária, a Nidolife és a Madách Musical is.

Amire minden Facebook hirdetésnél odafigyelünk:

 • Mit hirdetünk?

  Segítünk kialakítani a célcsoportnak megfelelő üzenetet, és ezt a Facebook hirdetési rendszerének megfelelő kreatívba helyezni. Hatékonyan használjuk ki a rendelkezésre álló limitált kereteket.

 • Hova mutasson a hirdetés?

  Mindig odafigyelünk arra, hogy a célnak -legyen az direkt értékesítés vagy branding- megfelelő oldalra érkezzenek a hirdetésre kattintók: Facebook oldalra, posztra, alkalmazásra, vagy külső weboldalakra.

 • Kinek hirdetünk?

  Megismerjük a hirdető céljait és ennek megfelelően választjuk ki a célcsoportot (kor, nem, földrajzi elhelyezkedés, érdeklődési kör, családi állapot szerint), így csak a hirdető számára releváns felhasználók fognak találkozni a hirdetéssel.

 • Lehet még hatékonyabb?

  Folyamatosan tesztelünk különböző hirdetéseket, figyeljük, hogy mely kreatívok, célcsoportok teljesítenek jobban és ennek megfelelően optimalizáljuk a kampányokat. Heti és havi riportokat adunk át ügyfeleinknek, és ha szükséges, javaslatot teszünk a hatékonyság növelésére.
 • Mennyibe kerül?

  Facebook hirdetési csomagjainkat mindig az ügyfél igényeihez igazítjuk: nálunk vásárolhatsz költés, kattintás és megjelenítés alapon is. Keresd Facebook-ügyintézőnket a legmegfelelőbb csomagért!

Ingyenes konzultáció

facebook3
Szeretnél hirdetni a Facebookon? Létrehoznád márkaoldalad, csak nem tudod hogy kezdj hozzá, vagy meglévő oldalt üzemeltetsz, de nem jönnek a rajongók?

Kérd ingyenes konzultációnkat, ha érdekelnek a Facebookban rejlő üzleti és marketinglehetőségek!

Időpontegyeztetésért írj a facebook@reverb.hu e-mailcímre!