Indítsunk egy webshop-ot, de gyorsan!

Indítsunk egy webshop-ot, de gyorsan!

Naponta több ilyen kérdés érkezik hozzánk. Vannak akik csak pár jótanácsot kérnek, van akinek több segítségre van szüksége.

Összeszedtük azt a 10 legfontosabb dolgot, amire mindenképp figyeljetek, ha online értékesítbe kezdenétek – függetlenül attól, hogy mivel foglalkoztok, vagy mekkora a cégetek.

1., Használj már lefejlesztett, modulárisan összerakható webáruház alapokat – Ne állj neki a nulláról összerakni egy webshop-ot! Rengeteg idő és energia. És sok-sok pénz. Használj kész motorokat és mintha legóznál összerakhatod, amire szükséged van. Ráadásul folyamatosan fejlesztik őket, így nem avulnak el. Pillanatok alatt átalakítod az igényeidnek és az arculatodnak megfelelően és indulhat is az üzlet.

2., Webdesign – felmérések szerint a vásárlók 2 hasonló webshop esetében a dizájn alapján választanak. Ezen ne spóroljatok se időt, se pénzt, mert sokat veszthetsz emiatt. És ha már van egy szép oldalad, ne rontsd el rossz minőségű fotókkal!

3., SEO, azaz keresőoptimalizálás – Minél jobban van SEO-zva az oldalad, annál jobban szeretik a keresőmotorok, annál több Google keresésben fogsz majd megjelenni.

4., Mobil verzió – Fontosabb, mint gondolnád. A vásárlások 30-50%-a mobilról történik. Ha nincs mobilra optimalizálva az üzleted, akkor könnyedén elakad a vásárlási folyamat. Sokkal előbb feladják a felhasználók, mint gondolnád.

5., Kik vagytok? – Mutatkozzatok be. És figyeljetek a kérdésekre. Ha jól működik az ügyfélszolgálat az nagyon meggyőző. És az online kereskedelemben a bizalom a legfontosabb.

6., Kártya és készpénz – Nem kérdés, mindkettő kell ha a fizetés módjáról van szó.

7., Értékelések – Kérj mindenkitől! Vagy legalábbis teremtsd meg a lehetőséget, hogy adhassanak.

8., Használd a social mediat – Legyél jelen a célcsoportod számára fontos platformokon (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, stb) és hirdess a valós vásárlóidra célozva. Itt is tudnak értékelni, de a megosztások is nagyon hasznosak.

9., Email adatbázis – Gyűjts hírlevélre feliratkozókat, később még nagyon jól jöhet.

10., Extrák – ajánlj fel, amit csak tudsz. Pénzvisszafizetési garancia, Ingyenes kiszállítás, kedvezmények, ajándékok, stb. Imádják ezeket az emberek.

 

About the Author

3 Comments

 1. Random Name

  September 08, 2008 at 10:45 pm

  - Reply

  Eget nulla. Integer odio. Phasellus id ipsum. Nunc elementum ligula adipiscing enim.

 2. Joe Blogs

  September 08, 2008 at 10:46 pm

  - Reply

  Ut justo ante, imperdiet ut, posuere quis, vehicula id, orci. Aenean vestibulum viverra nulla. In hac habitasse platea dictumst. Ut luctus mattis mi. Vivamus venenatis quam sed ligula

 3. Tester

  September 08, 2008 at 10:48 pm

  - Reply

  itasse platea dictumst. Ut luctus mattis mi. Vivamus venenatis quam sed ligula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*